Forsiden  Mari  Livet i USA   Kontakt  Linker

D.C og sommervær!

Som sagt i går, altså lørdag, så skulle jeg til D.C og det gjorde jeg jo. Dro til area rep'en min på fredag og sov over der, veldig koselig. Vi dro på yoga og alt mulig. Senere så bestilte jeg kinamat og gikk og la meg.
På lørdag kjørte vi ned til metroen som går til Washington D.C, tok ikke så veldig lang tid. På stasjonen møtte vi Maija fra Finland, litt uventet at hun skulle være der så det var koselig. Da vi kom frem så gikk vi for å møte de andre utvekslingsstudentene, alle sammen var samlet på starbucks, det var nemlig ikke så veldig varmt. Skulle ønske det var sol og varmt akkurat den dagen, men vi hadde det bra uansett. Så gikk vi å så på Cherry Blossom Festival Paraden. Det var egentlig en hel masse school bands som spilte, pluss dansing og musikk innslag på sånne flåter. Helt greit egentlig, ikke superkult men gøy allikevel. Etter det dro alle sammen og spiste på Potbellys før vi gikk rundt i byen. Var innom "The mall" altså der hvor alle monumentene var, så på cherry blossom trærna og tok bilder. Jeg hadde desverre ikke med meg kameraet mitt, så jeg stjeler litt bilder fra google.
I dag, søndag, har jeg vært på bikini shopping med Kara. Hu fant ingenting, men jeg kjøpte en topp. pluss litt hårstrikk og lus. Etter det gikk jeg og Mom på tur med hundene, veldig deilig vær så jeg traska rundt i shorts. Vi snakker over 20 grader altså, sykt deilig! I morgen skal det visst bli enda varmere og sol, så tennis trening blir et helvette tror jeg..  Har også laga brownies med valnøtter og karamell, the American way, altså fra en boks. Så det skal bli godt tror jeg!
~Peace out!


Fra paraden, de hadde mye av sånne store ballonger. Og fra cherry trærne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

18, Larvik

Reiser som utvekslingsstudent til USA skoleåret 2010/2011. Nærmere bestemt Westminster i Maryland. Reiser med YFU (Youth for understanding)

Daisypath Vacation tickers bloglovin bloglovin bloglovinFollow my blog with bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits